Hyödyt isännöitsijälle

Tehosta kiinteistöjesi talotekniikan
hallintaa

  • NKäyttäjien hallinta omissa käsissä
  • NTukee laajasti eri automaatiomerkkejä sekä lämpöpumppuja
  • NYhdenmukainen käyttöliittymä automaatio- tai lämpöpumppumerkistä riippumatta
  • NMonipuoliset analysointi ja hälytysominaisuudet

Isännöinnin haasteisiin moderni ja kustannustehokas ratkaisu

Isännöinnissä kasvava haaste on kiinteistöjen talotekniikan monimutkaistuminen, laitemerkkien laaja kirjo ja kokonaisuuden hallinta.

Lisäksi kustannusten kurissa pitäminen ei ole helppoa, kun samaan aikaan pitäisi saada kiinteistöjen energiantehokkuutta parannettua.

Laitevalmistajat tarjoavat ratkaisuksi omia järjestelmiään ja palveluita mutta se voi johtaa liian tiukkaan sitoutumiseen valmistajan ratkaisuihin ja siten pitkässä juoksussa korkeisiin kustannuksiin.

Talotohtori on laitevalmistajista riippumaton järjestelmä, joka tarjoaa tähän aidon vaihtoehdon.

Laadukkaampaa isännöintiä vähemmällä työllä

Talotohtori järjestelmällä isännöitsijä saa monipuolisen keskitetyn ratkaisun, jolla voi kustannustehokkaasti hallita kaikki isännöitävät kohteet ja niiden talotekniikan.

Isännöitsijä saa käyttöönsä kattavan hallintapaneelin, jossa hän voi ryhmitellä kiinteistöt haluamallaan tavalla ja määrittää kullekin ryhmälle mm. hälytysten ohjaukset haluttuihin huoltoyhtiöihin tai muille yhteistyökumppaneille.

Lisäksi hallintapaneelissa isännöitsijä voi hallita kaikki yhteistyökumppaniyritykset ja delegoida mm. käyttäjien hallinnan k

Merkittävää kustannussäästöä

Talotohtori ratkaisu kykenee hallitsemaan lähes kaikkia markkinoilla olevia automaatiojärjestelmiä, lämpöpumppuja, aurinkopaneeleita, sähköautojen latauspisteitä ja muita taloteknisiä laitteita.

Hallinnan lisäksi Talotohtorissa on laajasti palveluita, joiden avulla voidaan optimoida kiinteistön energian käyttöä ja parantaa sisäilman olosuhteita.

Talotohtori alusta mahdollistaa myös helpon tavan kolmansien osapuolien liittämiselle osaksi kiinteistöjen älyohjauksia.

Kaikki tämä yhdellä järjestelmällä toteutettuna tarkoittaa merkittäviä kustannussäästöjä.

Sivuston käyttöehdot

Tietosuojaseloste

Copy link
Powered by Social Snap